Intuïtief Coaching

Hoe voel ik me nu echt?
Als alles er mag zijn
Als ik nergens tegen vecht
En ook niet meer vlucht voor de pijn
Het gevoel laat komen
In de puurste vorm en kracht
Het geheel laat binnen stromen
Zonder dempend dikke vacht
Hoe voel ik me dan echt?
Durf ik dat wel aan?
Als er niets meer wordt gezegd
En ik de stilte kon verstaan
Als ik afleiding zou ontwijken
En gevoelens binnen laat
Mezelf eens zou aankijken
Zou onderzoeken hoe het nu echt met mij gaat
Hoe voel ik me op dit moment?
Zonder tierelantijn
Hoe ben ik werkelijk gestemd?

Het leven is geen rechte lijn
Ieder mens maakt gebruik van een ander type
Manier van kijken en reageren
Verschuiving van aandacht is mogelijk
Maar niet zo maar aan te leren
Als je focust op wat niet goed gaat
En niet ziet wat je overwon
Breng je jezelf juist naar de diepte
Word je onzeker over wat je kon

Annemarie

Dit gedicht las ik op een dag tijdens mijn opleiding tot intuïtief coach/therapeut en het ontroerde mij zo, omdat het de kern raakt van mens-zijn. Soms meer vragen dan antwoorden in het leven. En wat is het antwoord als niet eerst de ultieme vraag is gesteld?

Ieder mens kent in zijn leven periodes waarin het niet precies loopt zoals gehoopt, dat het even tegen zit. Of er is zoiets ingrijpend in je leven gebeurt dat je als persoon vast komt te zitten, dat je voortdurend moe bent. Dat je het idee hebt dat gedachten over elkaar heen buitelen en de overhand nemen. Of nog erger een burn-out, stress, of heb je concentratieproblemen.

Misschien loop je op het werk tegen muren op, zijn er conflicten, onbegrip binnen de familie. Je wilt meer gehoord of gezien worden. Het kan zijn dat diepgewortelde pijn uit je verleden je tegenhouden om echt te voelen of om echt te uiten wat je voelt. Soms speelt angst of verdriet onbewust een rol in je leven waardoor je blokkades hebt gekregen in je lichaam en geest. Misschien heb je het gevoel dat je soms moet overleven.

Wil je meer zelfvertrouwen of jezelf beter leren uiten?

Als intuïtief coach/therapeut kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er is. Tijdens onze gesprekken wordt de kern van het probleem naar boven gehaald en wordt er gewerkt aan het herstellen van je fysieke en emotionele balans. Zo kom je stap voor stap weer in je kracht te staan en leer je je weer verantwoording te nemen voor jezelf in de situatie van het moment.

Tijdens een eerste gesprek gaan we samen kijken welke behandelmethoden jou zouden kunnen helen. Vanzelfsprekend luister ik met volle aandacht naar je en streef ik ernaar je dusdanig te begeleiden dat we jouw antwoorden zullen vinden en kunnen toepassen in jouw dagelijkse leven

Tijdens de intuïtieve coaching/therapie en aanvullende energetische healing zal ik je ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Daar kan ik desgewenst ook Aura Touch, Reiki en massagetechnieken bij inzetten.

Tijdens het intuïtief coaching/therapie proces gaan we in op klachten van je fysiek, mentaal en energetisch lichaam. Deze therapie kan een burn-out, stress of overmatig denken voorkomen en/of behandelen.

Tijdens de behandeling verblijft u in een prettige, veilige, sfeervolle praktijk. Vind je het prettiger om naar buiten te gaan, dan zitten we op 5 minuten afstand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Tijdens deze ontspannen wandelcoach sessie weet ik u te brengen naar prachtige plekken, waar eventueel ruimte is voor meditatieve begeleiding waarbij we gebruik kunnen maken van de helende energie van de natuur.

Reserveer nu gelijk een behandeling

×